Retur produse

EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul beneficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile incepe sa curga de regula din momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.  

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Va oferim optiunea de a completa si transmite electronic informatiile privind retragerea prin completarea si transmiterea electronica de pe site-ul nostru. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Prezentul formular se trimite inapoi completat  doar daca doriti sa va retrageti din contract.

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

Rambursarea sumelor se face nu mai tarziu de 14 zile de la data in care suntem informati cu privire la decizia consumatorului de a se retrage din prezentul contract.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul in care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele,fiind valabila data cea mai apropiata.                

Pot fi returnate produse care:

  • se incadreaza in termenul de 14 zile de la data primirii;
  • corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda;
  • nu au facut obiectul unei comenzi speciale;
  • nu au fost executate dupa specificatiile consumatorului (de ex. produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: Debitare Pal);
  • nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;
  • sunt in termenul de garantie;
  • nu prezinta urme vizibile de uzura;
  • ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt intacte
  • sunt insotite de accesoriile apartinand produsului.

 

Produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot. Nerespectarea conditiilor de mai sus, duce la refuzul returului. Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta  (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate). Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune,cu exceptia produselor comanda speciala. Produsele care se livrează prin precomandă (nefiind produse existente pe stoc) și produsele debitate/căntuite la dimensiunile cumpărătorului, nu pot fi returnate.

Consumatorul poate solicita un produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele comandate si returnate.

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact disponibil pe site sau ne puteti apela la numarul de telefon din sectiunea Contact.

Informatii despre comanda

Date Personale

Campurile marcate cu * sunt obligatorii