Opritoare (5 produse)

Opritoare

Opritoare pentru ușile mobilei - Accesorii utile pentru a scăpa de zgomote nedorite

Este important ca piesele de mobilier să fie dotate cu opritoare pentru a împiedica trântirea ușilor și astfel să se reducă nivelul de zgomot și deteriorarea lor. De asemenea, ușile de mobilier pot fi dotate cu accesorii precum amortizoare, balamale, sisteme de deschidere prin apăsare etc. Pe site-ul nostru vei găsi accesorii fabricate din materiale de calitate superioară, eficiente, rezistente și durabile în timp. Prețurile produselor sunt accesibile.

Opritoare pentru ușile mobilierului - Modele, forme și dimensiuni diferite

Opritoarele din magazinul nostru sunt piese ideale pentru prevenirea trântirii ușilor și pentru protejarea mobilei. Pe site poți găsi opritoare de uși pentru mobilier cu diferite culori (cireș, bej, satin, crom, maro), din metal sau plastic, simple sau complexe. O soluție ideală poate fi reprezentată de opritorul magnetic pentru ușă, având un tip de blocare pe baza unui magnet, ușor de montat de către oricine, după consultarea schiței tehnice.

Dacă ai nevoie de produse de calitate, care să îți aducă un confort sporit în locuință, atunci poți alege din oferta bogată a magazinului nostru ce se potrivește oricăror nevoi și buget.

Opritor usa satin

46168.08

4.71 Lei

Opritor usa crom

46168.04

2.80 Lei

Opritor din metal cu doua role pentru usa

46177.37.030

1.32 Lei

Opritor magnetic pentru usa

46178.27.046

0.60 Lei