Accesorii Îmbinare (54 produse)

Accesorii Îmbinare

Capace pentru șurub și alte accesorii de îmbinare

O piesă de mobilier calitativă presupune utilizarea unor materiale solide și rezistente, dar și a unor elemente de îmbinare potrivite. Șuruburi, holșuruburi, demontabile sau colțare din plastic, toate aceste elemente contribuie la îmbinarea ermetică a materialelor în structuri rezistente și practice. În plus, de pe OscarDeko.ro poți achiziționa și accesorii pentru elementele de îmbinare. Acestea au rolul de mascare, astfel încât design-ul mobilierului să nu fie afectat și sunt disponibile în diferite forme și culori. Poți utiliza capace din plastic pentru șurub sau pastilă autoadezivă pentru mascarea șurubului. Cu ajutorul acestor elemente de mascare, accesoriile pentru îmbinarea palului sau a lemnului nu vor mai ieși în evidență în mod neplăcut.

Capace de mascare pentru șurub și pastile autoadezive, la preț excelent

La OscarDeko ai posibilitea de a găsi elemente de îmbinare și accesorii care te vor ajuta cu proiectele tale de asamblare sau renovare a obiectelor de mobilier.

Din gama noastră poți comanda inclusiv pal melaminat și MDF, precum și mânere și cuiere pentru mobilier. Toate produsele sunt disponibile la prețuri foarte avantajoase, iar calitatea este una garantată. Descoperă capacele de mascare din plastic pentru șuruburi și pastilele autoadezive de care ai nevoie și finalizează cu stil proiectul tău de mobilă!

Ceara corectoare (mesteacan mainau H1733) 80 mm //

46231.67.081

6.32 Lei

Maner BK3021 (crom) 160 mm

160.08.3021

0.00 Lei

Capac din plastic cu pin pentru eurosurub, alb (100 buc)

46185.21.015.X100

2.39 Lei