Picioare Mobilier (198 produse)

Picioare Mobilier

Picioare pentru mobilă – care este importanța lor în design

Un obiect de mobilier cu picioare va avea o anumită prestanță și va oferi senzația de spațiu mărit, indiferent de locul în care este amplasat. Chiar dacă poate nu le acorzi atenție, ai nevoie de picioare pentru mese, picioare pentru birouri, chiar și picioare pentru sofa și bucătărie. În funcție de corpul de mobilă, acestea pot fi realizate din materiale metalice, aluminiu, oțel sau plastic, cu bază rotundă sau pătrată și cu finisaj satinat sau crom.

Este foarte important ca picioarele pentru mobilă să fie alese respectând criteriile de greutate și stabilitate. Așa te vei asigura că rezultatul va fi unul rezistent și că nu vei avea probleme pe termen lung.

Piciorul pentru mobilă – în funcție de ce criterii se alege? 

Dacă vrei să construiești de la zero un corp de mobilă pentru bucătărie ori un spațiu la care să îți desfășori activitatea, ai nevoie de câteva materii prime: un blat de bucătărie, blat de masă sau de birou, dar și pal melaminat și MDF. Bineînțeles, vei alege picioarele în funcție de materialul de bază selectat. În ceea ce privește prețul acestora, trebuie să știi că vei găsi modele pentru toate bugetele.

Picioarele obiectelor de mobilier, în special ale celor din bucătărie sau pentru canapea, sunt reglabile, ceea ce înseamnă că le poți ajusta în funcție de nevoile tale. Acordă atenție greutății, pentru a ști din ce material să le cumperi. Nici picioarele metalice pentru birou nu sunt mai prejos, deoarece ele sunt extensibile, dar și reglabile pe înălțime. Orice ai alege, asigură-te că ai sculele și accesoriile potrivite astfel încât să le poți monta. 

Picior cadru Octogon pentru masa cafea (auriu) H500

A340.03.500

379.49 Lei

Picior masa Trident din otel (negru) H700 // EHL090

L090.20.700

83.50 Lei