Mânere din Plastic (9 produse)

Mânere din Plastic

Mânere din plastic - Accesorii simple pentru amenajări versatile

Accesoriile de mobilier sunt realizate pentru a duce un plus de stil, o notă de personalitate în functie de designul interior ales. De asemenea, popularitatea de care se bucură este datorată cu prioritate aspectului practic – de a închide și de a deschide ușile dulapurilor și sertarelor fără efort. Magazinul Oscardeko.ro mulțumește și cel mai exigent client cu gama de mânere din inox, plastic sau zamac în diferite forme, pentru toate preferințele.

Mâner de plastic pentru mobilă - Forme și stiluri variate pentru comenzi online

Mânerele de plastic pentru mobilă din magazinul nostru au finisaj cromat, forme variate (ovale sau rotunde) și dimensiuni corespunzătoare pentru orice ușă de dulap sau de sertar din baie, bucătărie, hol sau camere. Mânerele din plastic sunt recunoscute pentru avantaje precum: durabilitate la șocuri, atingeri și soluții chimice de curățare, rezistență la utilizare constantă, întreținere și curățare cu soluții simple, manevrare rapidă, material ușor, adecvat pentru camerele copiilor, posibilitatea de a fi amplasate oriunde pe uși sau sertare, eleganță prin aspectul lucios, prețuri convenabile pentru toate buzunarele, raport calitate-preț.

Dorești să dai o notă proprie locuinței tale prin detalii mici care fac diferența dar fără investiții costisitoare? Alege mânerele din zamac cu ceramică, ori pe cele din plastic pentru sertare și dulapuri din oferta magazinului nostru și bucură-te de experiența unui produs convenabil și durabil!

Buton cu ornament plastic buton CEBI auriu lucios CB4139 mic

CB41390019148111316

21.58 Lei

Buton cu ornament plastic buton CEBI auriu lucios CB4139 mare

CB41390029146111316

27.52 Lei