Mânere din Oțel (10 produse)

Mânere din Oțel

Mânerele din oțel - Accesorii rezistente pentru mobilierul din locuință

Mobilierul trebuie să fie funcțional și să aibă un aspect armonios, iar obiectele din interior să fie ușor de accesat. Unul dintre accesoriile ce nu pot lipsi mobilierului este mânerul cu ajutorul căruia se închid și se deschid ușile. Proprietarii doresc ca mânerele ușilor să fie rezistente la numeroase cicluri de  închidere - deschidere, să completeze armonios întregul ambient și să aibă dimensiunile potrivite. În comerț există numeroase tipuri de mânere pentru mobilier, fabricate din materiale de calitate.

Din magazinul oscardeko.ro poți achiziționa cuiere și agățători din zamac, mânere cu cristale, pentru a obține un aspect “luxury” în locuință, dar și mânere din aluminiu, inox, plastic, zamac, oțel, zamac cu ceramică, precum și mânere pentru mobilierul din camera copiilor.

Mânerele din oțel pentru mobilier - Diversitate, nuanțe diferite și prețuri accesibile

În magazinul nostru vei descoperi și mânere pentru uși de mobilier fabricate din oțel. Acestea pot fi montate în orice cameră din locuință: bucătărie, dormitor, living, baie, hol etc. Astfel, vei găsi mânere ciubuc din metal cromat sau satinat, cu diferite dimensiuni între găuri: 96, 128, 160, 192 mm.

Orice accent vrei să oferi mobilei tale, alege accesoriile de pe site care se potrivesc stilului ales!

Maner ciubuc din metal (crom) 30121.04.096 (1090/96)

30121.04.096

5.64 Lei