Suporturi Pantaloni (6 produse)

Suporturi Pantaloni

Suporturi pantaloni - Accesoriu util pentru orice șifonier organizat impecabil

Dulapurile, șifonierul sau dressingul din orice locuință trebuie să fie bine ordonate și practice, așa că majoritatea proprietarilor le dotează cu diferite accesorii utile în acest sens, cum ar fi suporturi de polițe pentru eficientizarea spațiului folosit, ori suporturi pentru pantaloni, pantofi, haine sau umerașe. În magazinul Oscardeko.ro vei găsi produse de calitate superioară, realizate din materiale rezistente și robuste, care să completeze foarte bine orice spațiu dedicat adăpostirii diferitelor piese vestimentare, a încălțămintei sau a altor obiecte necesare.

Suporturi pantaloni - Modele diferite, la prețuri accesibile, online

Suporturile pentru pantaloni din magazinul nostru sunt de diferite tipuri și dimensiuni, cu sau fără coșuri pentru corp, dotate cu glisiere cu bile sau sunt extractibile, fiind confecționate din plastic sau metal. Accesoriile în nuanțe argintii sau de culoarea cromului vor fi potrivite pentru a fi montate în dulapuri, șifoniere sau dressinguri (prinse cu ajutorul unor șuruburi) și reușesc cu brio să suporte greutăți impresionante.

De remarcat este și faptul că suporturile pot să ordoneze ideal aceste spații și să mențină perfect călcați pantalonii, în așa fel încât să fie luați de pe umerașe în condiții optime pentru a fi purtați în fiecare zi. Cine are nevoie de astfel de accesorii trebuie să cerceteze cu atenție oferta de produse a magazinului nostru, în așa fel încât să descopere suporturile care să se potrivească designului ales pentru amenajare, culorilor din cameră sau altor detalii importante pentru fiecare proprietar în parte.

Suport pantaloni MAX pentru corp de 900 mm

45908.95.900

489.36 Lei

Bara ovala pentru umerase haine, crom

46128.04.030

14.93 Lei 12.41 Lei

Bara rotunda pentru umerase haine 2.9ml

46129.04.025

15.01 Lei

Suport capat cu tija pentru bara ovala

46122.04.075

3.59 Lei

Suport din metal pentru pantaloni, crom, 3 randuri

45867.04.450

57.23 Lei