Coloane și Coșuri (34 produse)

Coloane și Coșuri

Coșuri de gunoi încorporabile, coșuri Jolly și coloane glisante pentru bucătărie

Organizarea în bucătărie este esențială, de aceea îți punem la dispoziție accesorii de bucătărie diverse, printre care coloane glisante și sistemele jolly. Acestea sunt fabricate pentru a oferi utilizatorului confort sporit în sarcinile de zi cu zi și se remarcă prin durabilitate și eficiență.

Găsești pe site coșuri Jolly la prețuri accesibile, de tip coloană, dar și coșuri rotative, de colț sau pentru ușă. Sunt ușor de montat și de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și modului de compartimentare al bucătăriei.

Coș de gunoi și coloane pentru bucătărie – modele din care poți alege

Pe site-ul nostru ai la dispoziție coloane pentru bucătărie, modulare, extractibile, glisante sau rotative, perfecte pentru depozitare, la prețuri excelente. Acestea au diferite dimensiuni și sunt metalice, ceea ce înseamnă că vor rezista cu brio la greutate. În magazinul nostru mai găsești și chiuvete din inox, organizatoare pentru sertar, accesorii blaturi, înălțătoare și plinte, scurgătoare pentru vase, suporturi pentru accesorii diverse etc. Așadar, dacă ești în căutarea unui coș de gunoi glisant de bucătărie sau unor alte produse, la Oscardeko.ro vei găsi multe soluții de organizare, depozitare și construcție pentru proiectele tale!

Cos pentru gunoi Konig din inox 14 L (290x350x430 mm)

45852.81.014

181.19 Lei