Glisiere Prindere sub Sertar (110 produse)

Glisiere Prindere sub Sertar

Glisiere pentru sertare cu amortizor - Accesorii de mobilier pentru închidere lentă și silențioasă

Recondiționarea sau construirea unor sertare presupune existența unor materii prime pentru mobilier (PAL melaminat, MDF, PFL simplu, OSB, plăci mineralo-acrilice), dar și a unor accesorii, cum ar fi balamale, sisteme de închidere a sertarelor etc. În magazinul Oscardeko.ro orice producator de mobilier poate găsi produse de calitate superioară, fabricate din materiale robuste, durabile în timp, la prețuri accesibile.

Glisiere pentru sertar cu amortizor - Avantajele unor piese de calitate

Magazinul nostru pune la dispoziție accesorii de mobilier de calitate superioară, gata să facă față tuturor cerințelor. Glisierele sunt cu extracție totală sau parțială, dotate cu amortizor, astfel încât închiderea și deschiderea să se facă încet și fără zgomot. Produsele noastre au integrată funcția bluemotion (sistem adaptiv de amortizare) sau funcția tip on (împinge pentru a deschide).

Dacă vrei glisiere cu prindere sub sertar, complet ascunse și extrem de silențioase, dotate cu funcție de amortizare, ideale pentru a realiza diferite piese de mobilier necesare pentru organizarea interioară a locuinței, atunci caută în magazinul nostru produsele de care ai nevoie și bucură-te de un proiect de lungă durată.