Sertare Metalice (278 produse)

Sertare Metalice

Sertare metalice – ce trebuie să știi înainte de a face o alegere?

Când te gândești la designul interior pentru bucătărie, ia în calcul și elemente precum sertarele sau dulapurile. Acestea trebuie să fie configurate conform spațiului și nevoilor tale. Pentru că în unele dintre ele vei folosi obiecte voluminoase – oale, veselă sau diverse tăvi din sticlă sau ceramică, este important să alegi sertare metalice cu extensie totală.

În ceea ce privește materialul interior, trebuie să știi că sertarele cu laterale metalice sunt recomandate deoarece sunt ușor de curățat sau de reparat în cazul în care apare o problemă. De asemenea, ai posibilitatea de a le monta amortizoare, glisiere cu bile sau glisiere cu prindere sub sertar, care vor face experiența de folosire plăcută.

Sertarele metalice pentru bucătărie pot fi montate ușor

Corpurile de mobilă din bucătărie trebuie să fie durabile, realizate din pal melaminat sau MDF, în culoarea preferată și cu fronturile pe care ți le dorești. Însă, nu uita să pui accent și pe accesoriile sertarelor. Ele pot oferi, dacă sunt montate corespunzător, o încărcare de până la 40 kg.