Despre noi

Transformă-ți planurile în realitate. Noi îți venim în ajutor. Suntem partenerul de încredere în proiectele tale!

 

...

Viziunea noastra

Te sprijinim să-ți pui în aplicare ideile cu oferta noastră de pal melaminat, blaturi și MDF, disponibile în culori și texturi diverse.

Totodată, îți oferim cea mai largă gamă de accesorii de mobilă precum balamale, glisiere, mânere, coloane de depozitare, sisteme de glisare etc., pentru ca tu să te poți bucura de spații funcționale și moderne. 

Ascultăm piața și venim cu produse conform nevoilor clienților, oferindu-le mai multe opțiuni de cumpărare, de la mărci consacrate (Egger, Kronospan, Kastamonu, Fundermax, Rehau, Blum, Titus) până la produse accesibile ca preț, dar calitative deopotrivă.

Brandurile pe care le comercializăm poartă garanția Oscar Deko și corespund cerințelor de executare a proiectelor de mobilier românești: KLS, ETTE, H3D, HDD, STS, STD, Marellis, Crown, Softline Plus, MAX System, KONIG, RegBOND.

Unde ne-am extins

Oscar Deko deține o rețea de 4 magazine în București, Galați, Râmnicu Vâlcea și Oradea cu toate facilitățile de depozitare și distribuție, la cele mai înalte standarde. Ne extindem pentru a fi cât mai aproape de tine!

...