Suporturi Articole Diverse (4 produse)

Suporturi Articole Diverse

Suporturile de haine - Accesorii utile pentru organizarea dulapului

Suporturile sunt elemente de bază ale unui sistem adecvat de organizare a garderobei, fiind considerate eficiente în eliminarea dezordinii. Magazinul online Oscardeko.ro vine în întâmpinarea nevoilor tale cu produse de calitate, care pot fi utilizate cu succes pentru a compartimenta perfect dulapul, mai ales atunci când lipsește spațiul necesar.

Articolele din magazinul nostru sunt potrivite pentru orice tip de dressing, dulap sau șifonier, au diferite forme și dimensiuni, fiind fabricate din materiale de calitate (metal, plastic, sticlă, oglindă). Astfel, pot fi achiziționate sertare metalice cu laterale din sticlă pentru corpurile de dulap, sertare tip coș pentru haine sau cu compartimente pentru diferite articole mici. În dressing pot fi montate coloane glisante (telescopice) pe șine, cu coșuri pe stânga sau pe dreapta, eficiente pentru bluze și pantaloni, dotate cu amortizor, dar și oglindă glisantă cu bază pentru accesorii.

Suporturi pentru haine de calitate - Comandă online!

Suporturile pentru articole diverse din magazinul Oscardeko.ro sunt ideale pentru a crea spații funcționale și moderne în orice locuință. Organizatoarele, suporturile și sertarele, compartimentate sau nu, reprezintă elemente utile în dressinguri, iar prețurile lor sunt accesibile.

Suport MAX pentru cravate cu amortizor

45922.95.500

169.56 Lei

Oglinda glisanta MAX cu suport accesorii

45920.95.500

757.43 Lei