Glisiere cu Bile (19 produse)

Glisiere cu Bile

Glisiere cu bile – accesorii pentru corpurile de mobilă care să mărească durata de folosire

Glisierele cu bile sunt accesorii pentru sertare de mobilier care asigură o funcționare lină și silențioasă. Pe lângă acestea, există și glisiere cu prindere sub sertar sau glisiere cu role, însă, pentru că fiecare are un rol important, trebuie alese în cunoștință de cauză.

Datorită șinei de glisare cu bile, sertarele pot fi îndepărtare ușor, astfel încât curățarea sau rezolvarea unei defecțiuni poate fi realizată în scurt timp. În plus, în magazinul nostru găsești glisiere cu extensie totală, dar și extensie totală cu push-on, lungimea lor ajungând de la 35 cm până la aproape 60 cm, în funcție de nevoi. Lățimea minimă a glisierelor cu bile este de 25 mm.

Glisiera cu bile cu amortizoare sau extensie cu push-on: ce vei alege?

Chiar dacă amortizoarele reprezintă elemente separate pentru sertare, vei găsi glisiere cu bile simple sau care au inclus acest element, care să se potrivească nevoilor tale. Prețurile lor diferă în funcție de dimensiuni, precum și de caracteristicile principale.

Glisiera de sertar este indispensabilă în proiectele de mobilier și îți oferă în doar câteva secunde lucrurile de care ai nevoie, datorită modului rapid de deschidere a sertarelor. Pentru o bună siguranță, alege să montezi și un sistem de închidere pentru sertar, care se va potrivi atât din punct de vedere al designului, cât și al funcționalității. 

Glisiera HDD cu bile extensie totala (28MM-L400)

14390.06.400

2.80 Lei