Mânere cu Cristale (2 produse)

Mânere cu Cristale

Butoni și mânere de mobilă cu cristale - Accesorii deosebite pentru mobilier

Mânerele și butonii sunt accesorii de mobilier cu impact vizual mare asupra aspectului general al unei încăperi. Magazinul Oscardeko.ro îți pune la dipoziție mânere de mobilă din aluminiu, inox, oțel, plastic, zamac sau din metal cu cristale de o calitate superioară care completează spectaculos diferite stiluri de design interior.

Mânere de mobilă cu cristale - Modele diferite și prețuri accesibile online

În magazinul nostru vei găsi butoni și mânere de mobilă cu cristale, de diferite dimensiuni, cu finisaj cromat și forme variate, ce pot fi montate ușor și rapid. Produsele se potrivesc la orice ușă de dulap sau sertar, aducând un plus de eleganță și rafinament datorită cristalelor care completează aspectul mânerului. Aceste mici detalii de efect sunt fabricate din materiale rezistente, care reușesc să treacă proba timpului cu succes.

Dacă ai nevoie să aduci un plus de eleganță și stil dulapurilor și sertarelor din locuinta ta, atunci apelează la mânerele și butonii din magazinul nostru, pentru că aici vei găsi calitate, forme și dimensiuni diferite, precum și prețuri accesibile.

Maner din metal (crom) cu cristale (LC224.96)

30173.04.096

21.30 Lei

Buton crom cu cristale 38904.04 (LC250)

38904.04

25.22 Lei