Suporturi Corpuri Suspendate (12 produse)

Suporturi Corpuri Suspendate

Suporturi corpuri suspendate - șine și agățători pentru prinderea corpurilor suspendate în perete

Pentru a prinde un corp pe perete ai nevoie de scule și de accesorii pentru corpuri de mobilier potrivite - șine suport și agățători speciale pentru corpuri suspendate. Sistemele de prindere fac din simple corpuri suspendate piese de mobilier funcționale. Ca să reziste în timp, au nevoie de un suport bun. Corpurile suspendate pot fi prinse cu dibluri direct în perete sau agățate (cu agățătoare specială) de o șină metalică.

Oscar Deko îți susține planurile de amenajare cu șine și agățători pentru corpuri suspendate - agățători din plastic cu capac nichelat, agățători din plastic universale, colțare tridimensionale din metal, agățători BLUM pentru corpuri suspendate.

Agățători din plastic și metal pentru corpuri suspendate grele și mai ușoare

Ca să alegi un sistem de prindere potrivit pentru un corp suspendat trebuie să ții cont de greutatea și de materialul corpului, dar și de perete. La noi găsești șină suport și agățători din plastic sau metal. Ai la dispoziție produse metal pentru corpuri mai grele sau din plastic pentru corpuri suspendate ușoare, astfel încât să-ți fie de un real ajutor în orice situație. Aruncă o privire pe site și alege pentru proiectele tale suporturi pentru corpuri suspendate, elemente de îmbinare și accesorii, rotile de mobilier și suporturi pentru polițe de la Oscar Deko.

Sina corp suspendat 2ml

46189.37.048

19.28 Lei