Modele de dressing cu uși glisante - Cum îți poți amenaja garderoba și care sunt accesoriile necesare?
01 mar, 2023
Modele de dressing cu uși glisante - Cum îți poți amenaja garderoba și care sunt accesoriile necesare?

Cu toții ne dorim să avem un spațiu destinat doar pentru garderobă, unde să depozităm în mod eficient articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte și toate accesoriile. Organizarea nu este eficientă doar pentru a salva spațiu, ci este și un mod minunat de a crea intimitate și de a avea un loc doar al tău.

Cu toate acestea, pentru a optimiza cât mai bine acest cadru personal este indicat să ai în vedere câteva principii de bază pentru amenajarea interioară, să stabilești ce dimensiuni va avea mobila pe care o vei folosi pentru depozitarea hainelor, dar și de ce accesorii ai nevoie pentru a te organiza cât mai bine într-un spațiu restrâns.

Cuprins:

1. Modele de dressinguri cu uși glisante - cele mai potrivite pentru garderoba ta

2. Modele de dressinguri cu uși glisante pentru o organizare mai bună

1. Modele de dressinguri cu uși glisante - cele mai potrivite pentru garderoba ta

Piesele de mobilier cu uși glisante sunt excelente pentru spațiile restrânse, precum va fi camera pentru garderoba ta. Acest tip de dressing salvează foarte mult spațiu, întrucât nu va fi necesar să deschizi ușile în exterior, precum sunt concepute piesele de mobilier obișnuite. Dressingurile moderne utilizează sisteme de glisare inteligente care îți vor permite să deschizi ușile din lateral spre marginea opusă, fără să fii nevoit să ocupi spațiu valoros.

Compartimentarea dressingurilor este, de asemenea, un plus atunci când vorbim despre modele cu usi glisante, deoarece poți avea o imagine de ansamblu a garderobei, în special dacă alegi să achiziționezi accesoriile pentru dressing, care te vor ajuta să îți organizezi mai bine spațiul, din punct de vedere vizual.

2. Modele de dressinguri cu uși culisante pentru o organizare mai bună

Modelele moderne de dressinguri care utilizează astfel de sistem de glisare inteligent sunt tot mai populare, iar motivele sunt evidente. Uneori spațiul locuințelor este redus, ceea ce ne determină să căutăm metode ingenioase de a salva spațiu.

Un dressing modern nu este complet fără suporturi pentru umerașe. Umerașele vor fi aliatul tău principal pentru o organizare perfectă a tuturor articolelor tale de îmbrăcăminte, dar și pentru protecția acestora împotriva șifonării. Umerașele îți vor permite să ai o organizare vizuală perfectă, ceea ce te va ajuta să economisești timp în diminețile grăbite. Dacă ai foarte multe ținute office, suporturile pentru pantaloni vor completa dressingul și te vor ajuta să alegi imediat o ținută potrivită pentru fiecare zi.

Accesoriile sunt, adesea, depozitate la întâmplare sau rătăcite în sertarele dulapului, ceea ce îți va risipi multe clipe din timpul tău. De aceea, pentru organizarea garderobei sunt indicate și suporturile pentru articole diverse, deoarece se pot atașa cu ușurință în interiorul dulapului și te vor ajuta să îți vezi mai bine colecția de accesorii, curele, eșarfe și multe alte articole pentru care nu găsim un loc specific.

Pentru un aspect cu adevărat minimalist al dressingului și pentru o optimizare a spațiului perfectă, depozitarea pantofilor nu trebuie să fie ignorată. Articolele de încălțăminte pot fi aranjate cu ajutorul suporturilor de pantofi care, la rândul lor, pot fi introduse fără probleme în interiorul dressingului, în partea destinată pentru acest lucru. Dressingurile cu uși glisante sunt minunate pentru depozitarea pantofilor, deoarece poți lăsa mereu ușa deschisă atât cât este nevoie pentru a asigura circularea aerului în interior.   

Nu în ultimul rând, compartimentarea dressingului poate fi facilitată și de inserarea sertarelor. Acestea sunt perfecte pentru articolele de mici dimensiuni, lenjerie și alte articole vestimentare mai mici. Pentru a le extinde durata de utilizare poți alege accesorii de sertare pentru mobilier, întrucât folosesc sisteme inteligente de închidere care protejează mobilierul și reduc riscul de deteriorare. Pentru a optimiza și mai mult spațiul avut la dispoziție, ia în calcul compartimentarea personalizată, pe comandă, a dressingului. Astfel, te vei asigura că dimensiunile mobilierului vor fi perfecte și îți vor permite să depozitezi toate articolele vestimentare.

Fie că ai o cameră destinată pentru garderoba ta, fie alegi să îți organizezi propriul dormitor pentru a-ți aranja hainele și accesoriile, un dressing cu uși glisante poate fi piesa de mobilier indispensabilă din locuința ta. Acesta te va ajuta să profiți cât mai mult de spațiul pe care îl ai la dispoziție, în timp ce va păstra un aspect îngrijit și minimalist al camerei, fără a încărca din punct de vedere vizual. Acest lucru poate fi chiar mai ușor dacă alegi să personalizezi dressing-ul după nevoile tale și numărul articolelor care au nevoie de depozitare, dar și dacă alegi să utilizezi accesorii pentru organizarea de interior a dressingului.

 Sursa foto: unsplash.com, pinterest.com

...

Articole care te-ar mai putea interesa

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit consectetur adipiscing elit