Montare jolly: ce trebuie să știi despre această piesă de mobilier esențială
20 mai, 2022
Montare jolly: ce trebuie să știi despre această piesă de mobilier esențială

Coșul Jolly este extrem de util în orice bucătărie și oricine are deja un astfel de obiect la el în casă știe care sunt toate avantajele. Montarea acestuia poate să fie unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei face în bucătărie.

Cuprins

1. Montarea coșului jolly - ce avantaje are această piesă de mobilier

2. Montarea coșului jolly - ce pași trebuie să urmezi

3. Montarea coșului jolly – ce trebuie să știi pentru alegerea lui

1. Montare coșului jolly - ce avantaje are această piesă de mobilier

Coșul Jolly este un sistem modern de compartimentare eficientă a spațiului pentru obiecte care au nevoie de depozitare pe înălțime, precum sticle sau produse de curățenie și nu numai. Iar toate acestea vor fi vor fi la îndemâna ta oricând ai nevoie datorită sistemului extrem de eficient de glisare al coșului. Acest coș se află în interiorul mobilei și se va integra perfect în designul bucătăriei. Trebuie doar să deschizi ușa, iar toate obiectele de acolo vor fi la dispoziția ta, doar tragi ușor de coș și vei vedea cât de rapid și eficient este totul.

Un astfel de obiect va spori cu siguranță eficiența spațiului tău din bucătărie și te va ajuta să te miști mult mai repede atunci când gătești pentru că toate lucrurile de care ai nevoie vor fi la dispoziția ta.

Citește mai departe pentru a afla detalii importante despre montarea coșului jolly și vei putea beneficia la maximum de toate oportunitățile pe care ți le oferă această piesă de mobilier.

2. Montarea coșului jolly - ce pași trebuie să urmezi

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să montezi glisierele pe lateralele corpului de mobilier. Cu cât este mai îngust corpul, cu atât va fi mai dificil să prinzi glisiera pe laterale. Fă-ți un semn cu creionul pentru a stabili cu exactitate locul în care se va monta glisiera și apoi folosește-te de bormașină pentru a fixa prima glisieră prin șuruburi. Urmărește cu atenție schița primită pentru a fi sigur că vei respecta pașii cu exactitate.

A doua glisieră trebuie montată pe peretele opus, la 368 mm distanță față de baza dulapului. Este bine ca atunci când folosești holșuruburi să faci o pre-găurire, de preferat cu o sculă care are un burghiu de 3 mm și o freză care să ajute mult la îngroparea capului holșurubului. Acum corpul are deja contur: are pereți laterali, are bază are și două glisiere. În acest moment, vei introduce coșul Jolly. Nu îți face griji cu privire la trântirea lui: cele mai multe glisiere din ziua de azi vor avea un piston care va amortiza capătul de linie și vei obține o închidere silențioasă. Ultimul pas îl reprezintă prinderea coșului Jolly de fața dulapului, iar apoi întreg procesul va fi complet. În final, ar fi indicat să adaugi și picioare pentru mobilierul tău pentru o stabilitate crescută.

Ce trebuie să reții atunci când vine vorba de montarea coșului Jolly este necesitatea respectării cu exactitate a tuturor pașilor care sunt indicați în instrucțiunile pe care cu siguranță le vei primi la pachet atunci când vei cumpăra acest produs.

3. Montarea coșului jolly - de ce trebuie să ții cont atunci când alegi unul

Din pașii de mai sus, ai putut observa că montarea unui coș Jolly nu este deloc dificilă și, câtă vreme îi vei respecta, nu vei avea probleme. Mai jos, vom prezenta criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea unui astfel de produs.

Cel mai indicat este să alegi un coș Jolly cu amortizoare, pentru a evita astfel să creezi zgomot de fiecare dată când vei trânti, inevitabil, ușa, la închidere. De asemenea, încearcă să achiziționezi un model cu o glisieră de calitate pentru a asigura o rezistență crescută. În general, accesoriile pentru ușile de mobilier sunt cele care aduc durabilitate. Chiar dacă acum te va costa mai mult, vei vedea că pe termen lung vei avea de câștigat. Este bine, în plus, să fie cromat și nu vopsit. Astfel, el se va curăța mult mai ușor și vei avea mai puțin de muncă.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege coșul jolly care îți va face viața în bucătărie mult mai simplă. Montează-l urmând instrucțiunile primite și ține cont de sfaturile de mai sus pentru a alege un produs de calitate.

 

Sursa foto: Unsplash.com

...

Articole care te-ar mai putea interesa

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit consectetur adipiscing elit